Psychiatrie

Wie ben je eigenlijk?

Mijn werk als verpleegkundige

In mijn loopbaan als verpleegkundige heb ik op diverse afdelingen kennis en ervaring opgedaan. Ik heb voornamelijk in de acute psychiatrie en verslavingszorg gewerkt. Daarnaast heb ik in vele andere stromingen van de psychiatrie mogen werken. Hierbij kun je onder andere denken aan ziekenhuispsychiatrie, ouderen psychiatrie, eetstoornissen bij volwassenen en kinderen. Mijn passie voor de verslavingszorg bleef groeien en hierin ben ik mij gaan specialiseren.

Hoe ik werk

Ik inspireer en motiveer met de aandacht op herstel. Ik investeer in het opbouwen van een veilige therapeutische relatie waarin ik waar nodig mensen spiegel of prikkel om hen te helpen hun doelen te bereiken. Mijn persoonlijke levenservaring kan hierin een helpende rol spelen.

 

Omdat ik naast mijn passie voor de GGZ een enorme passie voor het leven heb en veel investeer in persoonlijke groei heb ik veel levenservaring opgedaan. Ik heb in vele landen gewoond en gewerkt en daardoor vele culturen en talen mogen leren kennen. Daarnaast heb ik vele vormen van therapie ondergaan en bestudeerd. Deze kennis zet ik graag in tijdens mijn werk wanneer dit binnen de visie van het bedrijf past.

Big registratie: 69920654830
KvK nummer: 75057506
AGB code: 91122436
Kiwa registratie: 26067
Geschillen commissie volgens de Wkkgz: Solo Partners

Acupunctuur

Volgens de Chinese zienswijze ontstaat ziekte wanneer de mens niet is staat meer is om de harmonie te handhaven en het zelf genezend vermogen van de mens wordt als beste medicijn gezien. Het doel van de Chinese Geneeskunde is dan ook om het regenererend vermogen van het lichaam te bevorderen. Dan is het lichaam in staat om zelfstand de balans te bewaren. Acupunctuur kan hierbij helpen.

Cosmetische Acupunctuur

Acupunctuur is een eeuwenoude holistische geneeswijze, gericht op een goede balans van lichaam en geest. Cosmetische Acupunctuur zorgt op een natuurlijke manier, zonder bijwerkingen dat de huid verjongt en glad en strak wordt. Het verbetert de bloedcirculatie en stimuleert de aanmaak van collageen. Wil jij weer stralen?

Holistisch Coachen

Kijkend vanuit de Chinese Geneeskunde speelt alles wat we zeggen, doen, eten, drinken, voelen, een rol in het behouden of verkrijgen van een goede gezondheid. Het één staat niet los van het ander. Daarom is een acupunctuur behandeling meer dan alleen met naalden werken. Ontdek het zelf!

Laten we starten

Kom terug in je kracht

In de Chinese Geneeskunde wordt gezondheid gezien als evenwicht tussen Yin en Yang. Dat wat wij in het westen ‘ziekte’ noemen kan een uiting zijn van disbalans tussen Yin en Yang.