Over Mij

Levensgenieter, avonturier, passionist, dromer, healer

Wie ben ik

Dagelijks geniet ik van de natuur en de dieren om me heen. Ik ben dol op het verzamelen en lezen van boeken. Als het even kan maak ik graag een mooie reis. En ik ben enorm geïnteresseerd in verschillende geneeswijzen en in gedrag van mens en dier. 

Ik ben heel erg veel op reis geweest. Ik heb vele landen bezocht en in een aantal landen heb ik een tijd gewoond. Steeds studeerde ik iets anders. Vele banen heb ik gehad ik heb in villa’s en in tenten gewoond. 

Meer en meer ging de reis naar binnen. Wie ben ik? Waarom doe ik wat ik doe? Waarom ontstaan bepaalde klachten?

Mijn weg

In 2012 mocht ik mezelf Reiki master noemen. 

In 2012 verdiepte ik mij in NLP middels een opleiding die ik in 2013 afsloot met een diploma.

In 2013 begon ik met mijn werk en studie als GGZ verpleegkundige en inmiddels heb ik mij gespecialiseerd in de verslavingszorg. 

In 2018 vloog ik naar India voor een opleiding tot yoga docente. Yoga bracht en brengt mij ontzettend veel. Ik volgde hierin mijn eigen reis en in 2022 verdiepte ik mijn in Yin Yoga en sloot ook hierin een opleiding succesvol af. 

In 2020 besloot ik de opleiding ‘coachen met paarden’ te volgen. Paarden hebben mij door mijn depressieve episode heen geholpen. Met hun eerlijke, niet oordelende aanwezigheid lieten ze mij keer op keer zien waar mijn knelpunten lagen. Inmiddels heb ik deze opleiding afgerond en heb ik veel plezier in de samenwerking met deze mooie dieren. 

Tevens startte ik in 2020 aan de opleiding Traditionele Chinese Geneeskunde. Dit vanuit mijn holistische kijk op de mens en op ‘ziek’ zijn. Ik geloof dat ons lichaam ontzettend intelligent is en dat het ons veel te vertellen heeft. Wanneer we leren naar ons lichaam te luisteren kunnen we het de omstandigheden bieden die het nodig heeft om zichzelf te herstellen. 

Om diezelfde reden volgde ik de opleiding ‘Cosmetische Acupunctuur’. Ouder worden is een natuurlijk proces en dat mag best zichtbaar zijn, maar een heleboel rimpels, fronzen, wallen, verkleuringen in het gezicht etc. zijn helemaal niet nodig en van binnenuit te genezen zonder cosmetische ingrepen. 

Mijn innerlijke reis voerde me via opleidingen en diverse therapieën steeds verder naar mijn essentie. De kern van wie ik ben.

Deze rugzak vol ervaring neem ik graag mee wanneer ik aan jouw zijde mee mag lopen op de weg terug naar jouw kern. 

begeleiden

MIJN MISSIE

Het is mijn missie om mensen te begeleiden naar hun kern, naar hun volle potentie. Om energie weer te helpen stromen, blokkades op te heffen en patronen te doorbreken. 

Graag ontmoet ik jou!

Paardencoaching utrecht

Holistisch coachen

Leer contact maken met je intuïtie en vindt de bron aan informatie die daar opgeslagen ligt doormiddel van holistisch coachen.

reiki

Reiki

Activeer het zelfhelend vermogen van je lichaam en ervaar hoe universele levensenergie door je heen stroomt met een reiki behandeling.

paarden therapie

Paarden therapie

Welke spiegel heb jij nodig om tot inzichten te komen? Vertrouw op de wijsheid van paarden met paarden therapie.

Laten we starten

Kom terug in je kracht

Ontdek waarom je bepaalde verwachtingen hebt van jezelf of van anderen. Ontdek waarom je bepaalde doelen stelt. Ontdek wie je werkelijk bent. Van binnen naar buiten in plaats van andersom. Wanneer je je blikveld verandert zal de hele wereld er anders uit zien.