FunFit Samenwerking

Een plek waar je naar hartenlust kunt trainen

Wie is FunFit

Wij bij FunFit vinden sport ontzettend belangrijk en een onmisbaar onderdeel in ons leven. We zijn ook ontzettend trots en blij met onze nieuwe sportschool. Een plek waar je naar hartenlust kunt trainen. Iedereen krijgt een stukje begeleiding. Dit kan doormiddel van Personal Training. Hierbij is de trainer van de eerste tot de allerlaatste minuut volledig gefocust op jou. De wensen en doelstellingen die vooraf worden bepaald worden nauwkeurig bijgehouden en elke training hard aan gewerkt. Het is een garantie voor succes. 

Maar ook als je ervoor kiest om zelf te trainen is er altijd een trainer in de buurt die je voorziet van tips en trucs om het beste uit jezelf te halen. 

Naast Personal training en fitness hebben we ook nog Small Group Trainingen. Hierbij ga je in een klein groepje, dit kan al vanaf 2 personen, aan de slag. Ook dit is heel persoonlijk en ook erg populair. 

Als je veel sport, kun je ook weleens last hebben van lichamelijke ongemakken. Wij werken daarom met heel veel plezier samen met BijDeborah. 

Deborah is gespecialiseerd in de Chinese geneeskunde. Met inzet van verschillende technieken kan ze veel klachten als sneeuw voor de zon doen verdwijnen. Vooral acupunctuur is heel goed in te zetten bij blessures.  

Het verband tussen acupunctuur en sporten is dat acupunctuur kan worden gebruikt om sportprestaties te verbeteren, blessures te voorkomen en te behandelen, en het herstel na het sporten te bevorderen.

Bij sporters kan acupunctuur worden gebruikt om de energiebalans in het lichaam te herstellen, spierpijn en ontstekingen te verminderen, de bloedcirculatie te verbeteren en het immuunsysteem te versterken. Het kan ook helpen bij het verminderen van stress en angst, het verbeteren van de slaapkwaliteit en het bevorderen van een sneller herstel na intensieve trainingen of wedstrijden.

Veel professionele sportteams en atleten maken gebruik van acupunctuur als onderdeel van hun trainings- en herstelprogramma. Het kan worden gebruikt als aanvulling op andere behandelingen, zoals fysiotherapie, massage en stretching, om de algehele prestaties en gezondheid van de sporter te verbeteren.

Het is belangrijk op te merken dat acupunctuur niet alleen wordt gebruikt bij sporters, maar ook bij mensen die niet actief zijn in de sport. Het kan worden gebruikt om een breed scala aan gezondheidsproblemen te behandelen, zoals pijn, spijsverteringsproblemen, slaapstoornissen, stress en meer.

Ben je inmiddels zo ver dat je bij FunFit wilt komen sporten?

Wacht dan niet langer! Schrijf je in en vermeld bij je inschrijving BijDeborah. Dan ontvang je de eerste maand of de eerste 2 Personal Trainingen helemaal gratis!