Herstel coaching

Wie ben je eigenlijk?

Mijn naam is…..

en ik ben verslaafd. Wanneer je verslaafd bent en middels het 12 stappenprogramma of Minnesota model in herstel bent dan ken je deze zin maar al te goed. Je bent uit de kliniek gekomen, volgt meetings, hebt een sponsor en doet je stappenwerk en toch ontbreekt er iets. Het lukt je niet om die diepere verbinding te voelen. Om contact te maken met je hogere macht of er zit nog veel onverwerkte pijn. Ik help je graag verder!

Hoe het werkt?

Inmiddels heb ik 10 jaar ervaring in de GGZ en ligt mijn specialisatie in de verslavingszorg. Ik heb in verschillende klinieken in Nederland gewerkt en ben uitgebreid bekend met het 12 stappenprogramma. Mensen in herstel gaan vaak op zoek naar verdieping, verbinding. De vraag ‘wie ben ik eigenlijk’ komt vaker omhoog. Je hebt je los geworsteld uit de greep van de verslaving, maar dan zijn er nog een heleboel andere lagen om te onderzoeken, te aanvaarden of te doorleven.

Ik help je graag om nog dichter bij jezelf te komen. Om te durven kijken naar je pijn en om los te mogen laten. Er zijn verschillende manieren om dit te doen en samen kijken we wat bij je past. We kunnen de paarden inzetten als instrument. We kunnen praat sessies hebben, oefeningen doen om bij je gevoel te komen, ademhalingsoefeningen en meditaties. We kunnen ook praten en een kop koffie of thee drinken wanneer daar meer je behoefte ligt. 

Voorwaarde voor mijn begeleiding is dat je in ieder geval een jaar in herstel (dus clean) bent en ik ben geen vervanging voor je sponsor. Ik begeleid je naast je programma.

Laten we starten

Leef vanuit je kern

Ontdek waarom je bepaalde verwachtingen hebt van jezelf of van anderen. Ontdek waarom je bepaalde doelen stelt. Ontdek wie je werkelijk bent. Van binnen naar buiten in plaats van andersom. Wanneer je je blikveld verandert zal de hele wereld er anders uit zien.