Wandel coaching

Ga je mee wandelen?

Kom in beweging

Wanneer je je lijf in beweging zet komt je makkelijker uit je hoofd en dan ben je al een heel eind. 

In de westerse maatschappij verblijven we veel in ons hoofd. We vergeten te voelen en naar de wijsheid van ons lijf en onze intuïtie te luisteren. Kom in beweging tijdens een coachend gesprek.

Hoe het werkt?

Wanneer je je lijf in beweging zet gaat je energie vanzelf al meer stromen. Dit kan heel helpend zijn wanneer je vastzit in bepaalde ‘denk’ patronen. Daarnaast gebruik ik de natuur als instrument. Natuur spreekt de zintuigen aan. Dit helpt om in het hier en nu te komen en blijven. De natuur weet altijd wat het moet doen. Die hoeft daar niet over na te denken. Het volgt een terugkerend ritme en weet dat het geen zin heeft om daar tegenin te gaan. We kunnen ontzettend veel leren van de natuur. Laten we de wijsheid en informatie die het ons biedt gebruiken om van te leren. Daarnaast heeft de natuur een helende werking. In de natuur zijn verlaagt je cortisol niveau. Cortisol is een stresshormoon dat heel erg handig is maar niet wanneer het constant te hoog is. De natuur is ook nog eens een bron van inspiratie, het leert je reflecteren. 

Door gesprekken te voeren tijdens een wandeling kunnen er inzichten ontstaan die anders onzichtbaar blijven. 

Ga je mee wandelen?

Laten we starten

Leef vanuit je kern

Ontdek waarom je bepaalde verwachtingen hebt van jezelf of van anderen. Ontdek waarom je bepaalde doelen stelt. Ontdek wie je werkelijk bent. Van binnen naar buiten in plaats van andersom. Wanneer je je blikveld verandert zal de hele wereld er anders uit zien.