Tarieven

Tarieven & Vergoedingen

Cosmetische Acupunctuur

 € 75,- per consult.

1ste consult € 85,- Inclusief uitgebreide anamnese en behandelplan

Kuur van 6 behandelingen € 400,- 

*Het totale bedrag dient bij het 1ste consult te worden voldaan.

Acupunctuur

€ 65,- per consult

1ste consult € 75,- Inclusief uitgebreide anamnese en behandelplan

BijDeborah is aangesloten bij de beroepsvereniging Zhong. Acupunctuur consulten worden geheel of gedeeltelijk vergoed. Dit is afhankelijk van de wijze waarop u verzekerd bent. Vergoedingen komen uit je aanvullende verzekering en hebben geen invloed op je eigen risico. Voor meer informatie over zorg en vergoeding zie www.zhong.nl (vergoedingen). 

Annuleringsvoorwaarden:

Afspraken die niet 48 uur van tevoren worden afgebeld zullen in rekening worden gebracht.

Paardentherapie

Losse sessie in Aerdenhout € 85. Een sessie duurt ongeveer 1.5 uur. 

*paardentherapie komt niet voor vergoeding in aanmerking. 

Guasha

Guasha therapie is onderdeel van Traditionele Chinese Geneeskunde. Guasha therapie is een schraaptechniek die op de huid plaats vindt. Het betekent ook letterlijk ‘schrapen van ziekten door gestagneerde energie’.

Vuurcuppen

Door met vuur een vacuüm te creëren in de glazen cups worden gestagneerd bloed en afvalstoffen naar de oppervlakte verplaatst en door het lichaam zelf afgevoerd.

Moxa therapie

Moxa (Bijvoetkruid) is verwarmend en helpt het lichaam om spanning en koude los te laten en ruimte te maken voor ontspanning en heling.

Laten we starten

Zo binnen, zo buiten

Wat zich van binnen afspeelt weerspiegelt zich aan de buitenkant. Ons lichaam, maar ook ons gedrag  laat ons zien dat er ergens een disbalans is ontstaan. Wanneer we goed kijken, luisteren, voelen, ruiken, wordt ons de weg gewezen om de disbalans die is ontstaan te herstellen.