Yoga

Vereniging van lichaam, ziel en geest

Yoga als therapie

‘The entrance of the sanctuary is inside you’

Rumi

Hoe het is ontstaan

Yoga had toen al enige tijd mijn interesse en deze interesse groeide toen ik mijn eigen reis in de yoga wereld startte. In 2018 volgde ik in India een Multistyle Yoga teacher training van 200 uur en Yoga Alliance erkend. Hiermee begon mijn reis eigenlijk pas. Yoga werd mijn therapie. De mat mijn therapeut. De mat werd mijn veilige vertrouwde plek om alles wat ik voelde toe te staan en ruimte te geven. De plek om steeds weer terug te keren voor nieuwe inzichten. De plek waar ik mezelf echt leerde kennen.

Ik verdiepte me verder in Yin Yoga middels een opleiding. Met Yin Yoga vond ik enorme aansluiting bij het denken en leven vanuit de ‘Traditionele Chinese Geneeskunde’. Het was voor mij de verbinding tussen yoga en acupunctuur. 

Tijdens mij mijn coaching & healing sessies maak ik graag gebruik van de kracht van deze vorm van yoga. Door heel bewust voor bepaalde houdingen uit de Yin Yoga te kiezen breng ik verdieping in mijn sessies. Het geeft jou de ruimte om je open te stellen en nog dieper naar binnen te kunnen kijken en vooral om te voelen. 

Graag nodig ik je uit op de mat!

Namasté

bijdeborah yoga
Paardencoaching utrecht

Holistisch coachen

Leer contact maken met je intuïtie en vindt de bron aan informatie die daar opgeslagen ligt doormiddel van holistisch coachen.

reiki-bijdeborah

Reiki

Activeer het zelfhelend vermogen van je lichaam en ervaar hoe universele levensenergie door je heen stroomt met een reiki behandeling.

paarden therapie

Paarden therapie

Welke spiegel heb jij nodig om tot inzichten te komen? Vertrouw op de wijsheid van paarden met paarden therapie.

Laten we starten

Kom terug in je kracht

Ontdek waarom je bepaalde verwachtingen hebt van jezelf of van anderen. Ontdek waarom je bepaalde doelen stelt. Ontdek wie je werkelijk bent. Van binnen naar buiten in plaats van andersom. Wanneer je je blikveld verandert zal de hele wereld er anders uit zien.