Yoga

Vereniging van lichaam, ziel en geest

Yoga voor iedereen

Yoga is ontzettend waardevol en we willen niemand de kans op yoga lessen ontnemen. Ook de mensen met een minimaal inkomen niet. Daarom bedacht Nicole van Bindi Amersfoort dit mooie concept:

‘yoga voor minima’

Hoe het is ontstaan

In 2018 volgde ik in India een Multistyle Yoga teacher training van 200 uur en Yoga Alliance erkend.  Yoga had toen al enige tijd mijn interesse. 

Na  mijn eigen yogareis die erg intens was besloot ik mij verder te verdiepen in het lesgeven. Die stap is niet heel groot omdat ik al ervaring heb in lesgeven op sportscholen. Daarbij kun je denken aan bijvoorbeeld Body Balance lessen. Momenteel verdiep ik mij in Yin Yoga. Voor mij een logische keuze omdat ik Chinese Geneeskunde studeer en Yin Yoga daar erg mee verbonden is. 

Binnenkort zal ik starten met les geven bij Bindi Amersfoort en zal ik allereerst de Yoga voor Minima gaan verzorgen.

Voor aanmelden, spelregels en vragen kun je direct hier terecht of je kunt contact opnemen via info@bindi.nu

Zodra ik er klaar voor ben volgt hier een update, dus houdt de site goed in de gaten. 

Ik verwelkom je graag in de les!

Namasté

bijdeborah yoga
Paardencoaching utrecht

Holistisch coachen

Leer contact maken met je intuïtie en vindt de bron aan informatie die daar opgeslagen ligt doormiddel van holistisch coachen.

reiki-bijdeborah

Reiki

Activeer het zelfhelend vermogen van je lichaam en ervaar hoe universele levensenergie door je heen stroomt met een reiki behandeling.

paarden therapie

Paarden therapie

Welke spiegel heb jij nodig om tot inzichten te komen? Vertrouw op de wijsheid van paarden met paarden therapie.

Laten we starten

Kom terug in je kracht

Ontdek waarom je bepaalde verwachtingen hebt van jezelf of van anderen. Ontdek waarom je bepaalde doelen stelt. Ontdek wie je werkelijk bent. Van binnen naar buiten in plaats van andersom. Wanneer je je blikveld verandert zal de hele wereld er anders uit zien.