Reiki

Onmisbare levenskracht in alle levende wezens

Universele energie

Reiki werkt met universele energie en is daardoor vergelijkbaar met andere alternatieve geneeswijzen zoals acupunctuur. Volgens de Chinese filosofie is deze universele energie de onmisbare levenskracht die in alle levende wezens aanwezig is. Reiki gebruikt deze universele energie vooral om het netwerk van energiebanen weer in evenwicht te brengen en te houden.

Deze energie zit om ons heen en ook in ons. Het is neutrale energie die verantwoordelijk is voor alle materie en al wat leeft. Mensen en dieren en ook zaken, gebeurtenissen hebben deze energie nodig om op een goede manier te leven, te zijn en te gebeuren.

Hoe het werkt?

Blokkades die zich in de loop van je leven in deze energiebanen opgehoopt hebben kunnen ziekte en klachten veroorzaken. Ook de reguliere geneeskunde erkent inmiddels dat gezond zijn betekent dat je lichaam en geest in balans horen te zijn. Reiki kan je daarbij helpen.

Reiki zorgt ervoor dat je energiebanen weer vrijkomen. Je energie kan hierdoor weer vrij of vrijer stromen, Hiermee help je niet alleen je lichaam om zichzelf te helen. Je zult je energieker en krachtiger voelen en positiever gaan denken waardoor je levenskwaliteit aanzienlijk verbetert. Het kan ook helpen bij het krijgen van meer energie, het loslaten van oude patronen en bij het helen van emotionele wonden.

Reiki

ENERGIE

In de praktijk

Reiki brengt processen op gang waarbij soms ontwikkelingen bij de ontvanger ontstaan die in eerste instantie niet voor de hand liggen. 

Tijdens een reiki sessie lig je heerlijk ontspannen op mijn behandeltafel en hoef je zelf niets te doen, alleen maar te ervaren. Een reiki sessie duurt 45 minuten.

Paardencoaching utrecht

Holistisch coachen

Leer contact maken met je intuïtie en vindt de bron aan informatie die daar opgeslagen ligt doormiddel van holistisch coachen.

reiki-bijdeborah

Reiki

Activeer het zelfhelend vermogen van je lichaam en ervaar hoe universele levensenergie door je heen stroomt met een reiki behandeling.

paarden therapie

Paarden therapie

Welke spiegel heb jij nodig om tot inzichten te komen? Vertrouw op de wijsheid van paarden met paarden therapie.

Laten we starten

Kom terug in je kracht

Ontdek waarom je bepaalde verwachtingen hebt van jezelf of van anderen. Ontdek waarom je bepaalde doelen stelt. Ontdek wie je werkelijk bent. Van binnen naar buiten in plaats van andersom. Wanneer je je blikveld verandert zal de hele wereld er anders uit zien.