Holistisch coachen

Thuiskomen bij jezelf

Uit je hoofd, terug naar je lijf

We leven in een maatschappij waar vooral ratio de overhand heeft. Emoties worden makkelijk weggestopt en intuïtieve gevoelens beredeneren we weg. We zijn niet meer verbonden met ons lichaam. We leven vooral in ons hoofd.

Dit levert heel veel problemen op en dat hebben we vaak niet door. Emoties die niet bewust gevoeld worden slaan we op in ons lijf. Dit zorgt voor spanning. Doorstroom van energie wordt geblokkeerd. Dit betekent dat er spanning van vandaag in ons lijf zit opgeslagen maar ook spanning van jaren geleden. Vast houden van al deze spanning kost heel veel energie en maakt ons moe. We krijgen een korter lontje en uiteindelijk kan het ons zelfs ziek maken. We lopen allemaal met spanning rond. Deze spanning kunnen we loslaten door heel bewust naar ons lijf te gaan. Te leren voelen. In contact te komen met onszelf.

Hoe het werkt?

In contact met je lijf kun je de spanning voelen die je daar hebt opgeslagen en deze ook los gaan laten. Dit kan spanning zijn van het dagelijks leven maar het kan ook oude pijn zijn, trauma, dat emotioneel niet doorleefd is, maar in plaats daarvan is opgeslagen in het lijf. Het is dus niet vreemd dat het loslaten van spanning vaak gepaard gaat met emotie. Want eigenlijk is dat niets meer dan energie die zich beweegt, weer gaat stromen. En dat is enorm bevrijdend. Mensen ervaren dit als opluchting, voelen zich lichter. Andere veel gehoorde effecten zijn het ervaren van meer ontspanning in het dagelijkse doen en laten. Er wordt meer levensvreugde, meer energie, meer liefde gevoeld. Flexibiliteit en veerkracht nemen toe. 

De basis van mijn coaching zit in het terugkeren naar je lichaam. Naar het hier en het nu. Hiervoor gebruik ik verschillende manieren van coachen die o.a. kunnen bestaan uit het aannemen en een tijdje vasthouden van bepaalde houdingen bekend uit de yoga, maar ook uit ademhalingstechnieken en meditatie oefeningen. 

Kom uit je hoofd en maak de verbinding!

bij deborah holistisch coachen

herstel

Herstel coaching

 Je bent uit de kliniek gekomen, volgt meetings, hebt een sponsor en doet je stappenwerk en toch ontbreekt er iets.

Het lukt je niet om die diepere verbinding te voelen, om contact te maken met je hogere macht of er zit nog veel onverwerkte pijn.

Ik help je graag verder!

bewegen

Wandel coaching

Wanneer je je lijf in beweging zet komt je makkelijker uit je hoofd en dan ben je al een heel eind.

Door gesprekken te voeren tijdens een wandeling kunnen er inzichten ontstaan die anders onzichtbaar blijven. 

Ga je mee wandelen?

Paardencoaching utrecht

Holistisch coachen

Leer contact maken met je intuïtie en vindt de bron aan informatie die daar opgeslagen ligt doormiddel van holistisch coachen.

reiki-bijdeborah

Reiki

Activeer het zelfhelend vermogen van je lichaam en ervaar hoe universele levensenergie door je heen stroomt met een reiki behandeling.

paarden therapie

Paarden therapie

Welke spiegel heb jij nodig om tot inzichten te komen? Vertrouw op de wijsheid van paarden met paarden therapie.

Laten we starten

Kom terug in je kracht

Ontdek waarom je bepaalde verwachtingen hebt van jezelf of van anderen. Ontdek waarom je bepaalde doelen stelt. Ontdek wie je werkelijk bent. Van binnen naar buiten in plaats van andersom. Wanneer je je blikveld verandert zal de hele wereld er anders uit zien.